Skimbalex goes Megavappu 2019

Aika: 
22.04.2019 klo 00:15 - 26.04.2019 klo 12:15
Paikka: 
Ruka

Huolettaako jo post-Alppimatka-blues? Harhailevatko ajatuksesi muuten vain kuvankauniisiin pohjoisen talvimaisemiin? Ei hätää, sillä nyt se on vihdoin täällä, nimittäin Skimbalex goes Megavappu 2019!! Skimbalex tarjoaa lexiläisille ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä virittäytymään vapputunnelmaan Rukan keväthangille.

Matkan ajankohta on 22.-26.4., jotta ehdimme juuri sopivasti takaisin Turkuun viettämään vappuviikkoa. Matkan hinta on 260€/hlö sisältäen majoituksen, kolmen päivän hissilipun, bussikuljetuksen sekä huikean haalarimerkin! Majoitumme Ruka Suiteseihin, jotka sijaitsevan aivan Rukan keskuksen sydämessä, kivenheiton päässä rinteistä.

Ilmoittautuminen käynnistyy 31.1. klo 12 ja paikkoja on rajoitetusti, joten kannattaa olla nopea! Ilmoittautumisen yhteydessä voi ilmaista halukkuutensa osallistua välinevuokraan. Välinevuokra on kolmelta päivältä yhteensä 84,50€. Majoitumme 8 hengen huoneisiin ja ilmoittautumisen yhteydessä voi ilmoittaa mahdolliset toiveet huonejaosta. Matka maksetaan kokonaisuudessaan ilmoittautumisen yhteydessä. Oletko valmis ikimuistoiseen Megavappuun ft. Skimbalex?!

Pääsponsorinamme toimii Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva (kak-laki.fi)

Ilmoittautuminen Lyytissä. (Aukeaa 31.1. klo 12)

Lisätietoja matkasta voit kysellä matkanjärjestäjiltä: Aleksi Nikkanen (aljuni [at] utu.fi), Emilia Asikainen (elmasik [at] utu.fi) ja Anni Kostiainen (anroko [at] utu.fi).

Afterski-terveisin
Skimbalex

 

Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook