Senilex-bileet & -etkot

Aika: 
23.03.2018 klo 20:00
Paikka: 
Kirkkotie
Pukukoodi: 
Smart Casual

Taas on se aika vuodesta, jolloin senilexiläisten on aika palata rakkaalle Kirkkotielle verestämään muistoja, ja lexiläisten on puolestaan vuoro tulla todistamaan, että vanhat todellakin jaksaa! Tule, näe ja koe taas kerran, miten Kirkkotien booli vie muistisi mennessään ja kuinka Dirlandaa kajahtaa soimaan vielä kello kuudelta aamuyöstä! 

Bileitä ennen luvassa on Senilex-etkot, joiden aikana on mahdollisuus virittäytyä illan tunnelmaan. Luvassa on mm. rentoa yhdessäoloa, pelejä sekä pientä syötävää. Etkot järjestetään Kirkkotiellä perjantaina 23.3. klo 20 alkaen. 

Etkoja seuraa perinteisesti BILEET! Tässä vaiheessa iltaa myös senilexiläiset liittyvät seuraamme. Bileissä ja etkoilla on tarjolla boolia. Bileet järjestetään Kirkkotiellä klo 22.00 alkaen.

Näitä bileitä et halua missata. Senilexiläiset taitavat tanssilattian valloittamisen jalon taidon ja on jopa kuultu huhuja, että joillekin onnekkaille on näistä bileistä irronnut työpaikkoja. Joka tapauksessa saavu Kirkkotielle 23.3. klo 20 alkaen viettämään railakasta iltaa ja luomaan uusia suhteita.
Muista varata 2€ narikkaan.

Lisätietoja tapahtumavastaava Katrilta osoitteesta tapahtuma [at] lex.fi.

Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook