PwC-webinaari

Aika: 
30.11.2020 klo 17:00
Tervetuloa Lexin ja PwC:n yhteiswebinaariin 30.11. klo 17-18!
Webinaarissa pääset kuulemaan PwC:n yritysverotuksen asiantuntijoiden mielenkiintoisen ajankohtaiskatsauksen koskien digitaalisen liiketoiminnan verotusta. Mitä ongelmia ja avoimia kysymyksiä liittyy teknologiajättien verotukseen? Millaisia muutoksia kansainväliseen verotukseen on kaavailtu ongelmien selättämiseksi ja mitä vaikutuksia muutoksilla voi olla suomalaisiin yrityksiin? 
Digitaalisen liiketoiminnan verotus on puhuttanut jo useamman vuoden ajan. Nyt loppuvuodesta 2020 aihe on erittäin pinnalla, kun OECD on julkaissut uudet ehdotukset kansainvälisten säännösten uudistamiseksi, tarkoituksenaan saada ne vastaamaan paremmin sitä, miten moderni liiketoiminta toimii - huomioiden digitaalisen toimintaympäristön tyypillisenä osana nykypäivän liiketoimintaa ja varmistaen tietyn verotuksen minimitason kansainvälisesti sopimalla. Poliittinen paine hankkeen ympärillä on erittäin kova ja useat maat ovat jo valmistelleet ja muuttaneet kansallista lainsäädäntöään digiverotusta koskien, mikä monimutkaistaa kansainvälistä toimintaympäristöä entisestään.
Webinaarin aikana pääset kuulemaan lisäksi asiantuntijatyöstä PwC:llä sekä tarjoamistamme harjoittelumahdollisuuksista. Lämpimästi tervetuloa!
Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook