Liikuntakokeilu: Sirkuskoulu

Aika: 
11.12.2018 klo 12:00
Paikka: 
Turun sirkus, Eerikinkatu 7 ja 5. kerros.

Vuoden lähestyessä loppuaan on hyvä poistaa esimerkiksi tenteistä sieluun jääneet demonit heittäytymällä aivan apinaksi, jotta kestää sitten katsella sukulaisia joulupöydässä. Koska Lexin pikkujouluissa yleinen apinointi ei välttämättä ole suotavaa, on sekin hyvä syy pelleillä jo etukäteen! Liikuntavastaava tarjoaa mahdollisuuden tutustua sirkuksen saloihin tiistaina 11.12.2018 klo 12, vieläpä täysin ilmaiseksi. Ohjelmassa on kaikkea mitä kunnon sirkuskin sisältää: Trampoliinivoimistelua, ilma-akrobatiaa, tasapainoilua (yksipyöräsiä, tasapainolautoja,…), jonglöörausta ja taikatemppuja! Kuitenkaan yksisilmäisiä, leijonia tai parrakkaita naisia ei meille luvattu. Tarkempia tietoja voit katsoa myös Turun sirkuksen kotisivuilta, turunsirkus.fi.

Tapahtumaan mahtuu mukaan 20 henkilöä ja ilmoittautuminen järjestetään tiistaina 4.12.2018 osoitteessa https://www.lyyti.in/sirkuskoulu18.

MITÄ: Sirkustemppuja, leipää, huveja kansalle!!!
MISSÄ: Turun sirkuksen tiloissa, Eerikinkatu 7 ja 5. kerros. 

MILLOIN: Klo 12:00-13:30
MITÄ MAKSAA?: NO EI MITÄÄN!

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää, ole yhteydessä liikuntavastaava Mikko Peloon esimerkiksi sähköpostitse: Mikko.m.pelo [at] utu.fi.

Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook