Lakimiesliiton fuksi-info

Aika: 
25.02.2021 klo 17:00

Lakimiesliiton fuksi-info 25.2.

 

Lakimiesliitto kutsuu Lexin fuksit seuraamaan liiton fuksi-infoa etäyhteyksin Zoomiin torstaina 25.2. klo 17-18.30! Mikä Lakimiesliitto on ja miten opiskelija hyötyy liitosta? Millaisia palveluita ja etuja liitolla on tarjota opiskelijalle ja juristille? Millaista työnhaku on juridisella alalla ja mitä alkuvaiheen opiskelijan on hyvä ottaa huomioon töitä hakiessa? Lakimiesliiton fuksi-infossa opiskelijakoordinaattorit Noona Hanni ja Anni Marttala vastaavat näihin ja moniin muihin opiskelijoita askarruttaviin kysymyksiin.

 

Urapalvelut ovat yksi Lakimiesliiton suosituimpia palveluita opiskelijajäsenten keskuudessa. Fuksi-infossa opiskelijakoordinaattorit käyvät läpi perusasioita työnhausta erityisesti alkuvaiheen opiskelijan näkökulmasta sekä antavat vinkkejä mm. Oman osaamisen tunnistamiseen ja hyödyntämiseen työnhaussa sekä relevantin osaamisen sanoittamiseen esimerkiksi hakukirjeessä ja CV:ssä. 

 

Ilmoittautuminen Lakimiesliiton Fuksi-infoon on nyt auki ja jatkuu maanantaihin 23.2. asti. Tilaisuus järjestetään Zoomissa ja linkki webinaariin lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse tapahtumapäivänä. Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollista esittää etukäteen kysymyksiä liiton opiskelijakoordinaattoreille.

 

Tilaisuus on suunnattu ensimmäisen vuoden opiskelijoille, mutta toki myös muut alkuvaiheen opiskelijat ovat tervetulleita osallistumaan.

 

Lakimiesliitto haluaa muistaa Lexin fukseja ‘webinaarieväillä’ harmaan korona-arjen keskellä. Lexin toimistolle onkin toimitettu fukseille herkkulähetys, jonka voi käydä noutamassa ja nauttia kotona Fuksi-infon aikana (tai vaikkapa tenttiin lukiessa.) Toimistolta löydät nyt lisäksi Lakimiesliiton legendaariset oikkareiden aurinkolasit (jotka sillislaseinakin tunnetaan), käy hakemassa omasi Lexin toimistolta 23.2 tai 24.2 12-14 välisenä aikana! 

 

Lyytilinkki ilmoittautumiseen on lähetetty lexinfossa.

 

Lisätietoja tilaisuudesta antaa liiton opiskelijakoordinaattorit Noona & Anni (opiskelijat [at] lakimiesliitto.fi)

Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook