Kirkkotien kevätkauden avajaiset

Aika: 
29.01.2020 klo 22:00
Paikka: 
Kirkkotie

Rakas kerhotilamme avaa jälleen ovensa keskiviikkona 29.1. klo 22 alkaen kevätkauden avajaisten merkeissä. Tule nauttimaan Kirkkotien ainutlaatuisesta tunnelmasta, siemailemaan kaupungin kuuluisinta boolia ja joraamaan Hittiputkea pikkutunneille asti. Nyt on viimeistään aika kaivaa haalarit esiin joululoman jäljiltä ja lähteä juhlistamaan kevätlukukauden alkua yhdessä ystävien kanssa! Nappaa mukaasi 2€ narikkaa varten, valmistaudu aamuun asti jatkuviin bileisiin ja saavu valloittamaan Kirkkotie!

Kirkkotiebileet ovat kaikille lexiläisille avoimet. Lex ry:n jäsenyys tulee todistaa jäsentarralla varustetulla opiskelijakortilla bileisiin saapuessasi. Mikäli opiskelijakorttisi ei jostain syystä ole käytettävissä, ota yhteyttä allekirjoittaneeseen muutama päivä ennen tapahtumaa. Luethan huolella myöhemmin lähetettävät Kirkkotien säännöt ennen saapumistasi bileisiin.

HUOM! Muistathan, että Kirkkotiellä järjestettävissä bileissä on voimassa avec -sääntö. Tämä tarkoittaa sitä, että jokaisella lexiläisellä on oikeus tuoda Kirkkotien avajaisiin mukanaan enintään kaksi (2) ei-lexiläistä avecia. Avecien on saavuttava avajaisiin samaan aikaan lexiläisen seuralaisensa kanssa. Ovella avecien nimet laitetaan listaan, ja tätä sekä opiskelijakorttia/henkkareita vastaan avecit saavat rannekkeet, jotka toimivat samalla pääsylippuna ja mahdollistavat näin poistumisen ja palaamisen kerhotiloihimme kesken bileidenkin.

Kiskaise siis haalarit jalkaan ja saavu Kirkkotielle mukanasi henkilöllisyystodistus, Lexin jäsentarralla varustettu opiskelijakortti ja 2€ narikkaan!

 

Lisätietoja saat klubimestari Kiira Laineelta osoitteesta klubimestari(a)lex.fi

Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook