Kirkkotie hengailuilta

Aika: 
20.10.2020 klo 19:00
Paikka: 
Kirkkotie

Tuntuuko ettei iltaisin ole mitään tekemistä? Kaipaatko juttu- tai peliseuraa opiskelun vastapainoksi? Haluatko tutustua uusiin ihmisiin ja nähdä samalla muita lexiläisiä? Lex järjestää seuraavat Kirkkotien hengailuillat tiistaina 20.10. klo 19-21 sekä torstaina 22.10. klo 19-21. 

 

Iltoihin tulee ilmoittautua etukäteen lyytissä ja paikkoja on rajattu määrä turvallisuuden varmistamiseksi. Haluamme tarjota jokaiselle lexiläiselle turvallisen mahdollisuuden tutustua ja tavata muita lexiläisiä. Jokaiselle osallistujalle lähetetään sähköpostitse ennen iltaa tarkat viranomaisten kulloinkin voimassa olevan suosituksen mukaiset ohjeet turvallisen hengailuillan toteutuksesta.

 

Illoissa on ohjelmassa lautapelejä, tietovisoja ja muuta rentoa ohjelmaa osallistujien toiveiden mukaisesti. Iltoihin on tervetulleita kaikki lexiläiset vuosikurssista riippumatta. Tapahtumaan ilmoittaudutaan yksittäin, joten sinun ei tarvitse tuntea muita osallistujia etukäteen. Paikalla on aina lexin hallitusta huolehtimassa korona ohjeistuksien noudattamisesta sekä järjestelyistä.

Linkki alla hyvinvointiviikon Kirkkotien hengailuihin ilmoittautumiseen, joka aukeaa 19.10. klo 10.

 

https://www.lyyti.in/Kirkkotie_hengailuillat_20_ja_2210_1755 

 

Mikäli sinulla herää kysyttävää tapahtumasta, olethan yhteydessä tapahtumavastaava Lariin (tapahtuma [at] lex.fi

 tai 050 4385154)

Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook