Iso-Excu 2017: Budapest

Aika: 
08.10.2017 klo 00:00 - 12.10.2017 klo 00:00
Paikka: 
Budapest

ISO-EXCU ON TÄÄLLÄ TAAS!! Iso-Excu vie excuilijat tänä vuonna Unkarin pääkaupunkiin Budapestiin. Merkitse siis kalenteriisi 8.-12.10.2017, sillä tätä reissua et halua missata! 

Mikä sitten on Iso-Excu? No ehdottomasti vuoden paras tapahtuma! Iso-Excu on Lex ry:n vuosittain ulkomaille järjestämä muutaman päivän pituinen matka johonkin Euroopan kaupunkiiin. Edellisinä vuosina Iso-Excu on järjestetty muun muassa Roomaan, Barcelonaan, Berliiniin, Gdanskiin ja Dubliniin. 

Iso-Excun ideana on edullinen, opiskelijabudjetille sopiva hinta, sekä mahtava lexiläisseura! Matkan hintaan sisältyvät lennot, majoitus ja bussikuljetukset lentokentille. Matkan aikana on tarkoitus tutustua Budapestiin, sen kulttuuriin ja nähtävyyksiin, sekä vierailla paikallisessa asianajotoimistossa tai oikeuslaitoksessa. Aikaa jää myös vapaaseen kiertelyyn ja uuden kaupungin ihmettelyyn sekä hauskanpitoon!

Olit sitten kokenut pallontallaaja tai untuvikko ulkomailla, tätä reissua et halua jättää väliin! Lähde matkaamme Tonavan rannalle, Budapestiin, viettämään syksyn paras viikko! 

Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook