II sääntömääräinen kokous

Aika: 
22.10.2019 klo 17:00
Paikka: 
Cal1

Lex ry:n II sääntömääräinen kokous järjestetään ti 22.10. klo 17 alkaen Calonian auditorio Cal1 -salissa. Tule valitsemaan uusi hallitus ja kuuntelemaan mielenkiintoista asiaa muun muassa yhdistyksen taloudellisesta tilasta!

 

Lex ry:n sääntöjen mukaan yhdistyksen päätäntävaltaa käyttävät varsinaiset jäsenet yhdistyksen kokouksessa. II sääntömääräisen kokouksen tehtävänä on valita yhdistyksen kunniapuheenjohtaja parillisina vuosina kaksivuotiskaudeksi, päättää yhdistyksen hallituksen koosta ja valita yhdistyksen hallitus seuraavaksi toimikaudeksi, käsitellä talousvastaavan esittelemä taloudellinen katsaus sekä käsitellä muut mahdolliset asiat.Hallitukseen valitaan yhdistyksen sääntöjen mukaan puheenjohtaja, pääsihteeri, opintovastaava, talousvastaava, tiedotusvastaava, klubimestari, ulkosuhdevastaava sekä 1-2 tapahtumavastaava(a). Hallitus esittää, että vuoden 2020 hallitukseen valitaan yksi tapahtumavastaava. Hallituksen jäseneksi voidaan valita tehtävään suostuva ja siihen soveltuva yhdistyksen jäsen, jota on asiaa käsittelevässä yhdistyksen kokouksessa tehtävään ehdotettu. Vaalissa tulee valituksi se, joka on saanut eniten ääniä. Äänten mennessä tasan arpa ratkaisee.Lisätietoja yhdistyksen säännöistä: http://lex.fi/system/files/attachments/documents/yhdistyksen_saannot_voimaan_22.11.2016.pdf (HUOM! Vaatii sisäänkirjautumisen kotisivuille.)

 

Kokouksen tapahtumia voi seurata myös Lexin Facebook-sivulla livefeedin välityksellä. Paikan päällä on pullatarjoilu. Etänä äänestäminen ei ole mahdollista.

 

Huomioithan, että vain yhdistyksen jäsenet voivat osallistua kokoukseen! Mikäli sinulla ei vielä ole Lexin jäsentarraa, varaudu näyttämään ovella kuitti jäsenmaksun suorittamisesta.Alla vielä kokouksen esityslista.

 
____________________
 
 

Esityslista

 

OIKEUSTIETEEN YLIOPPILAIDEN YHDISTYS LEX RY:N VUODEN 2019

II SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KOKOUS

 

Aika: 22.10.2019 kello 17.00

Paikka: Calonia, Cal 1

 

1 § KOKOUKSEN AVAUS

 

2 § KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN

 

Valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja neljä ääntenlaskijaa.

 

Yhdistyksen sääntöjen mukaan yhdistyksen kokouksen puheenjohtajana toimii yhdistyksen kunniapuheenjohtaja ja kokouksen sihteerinä yhdistyksen hallituksen pääsihteeri.

 

3 § KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

 

4 § ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

 

5 § ILMOITUSASIAT

 

6 § HALLITUKSEN VALINTA VUODELLE 2020

 

Valitaan hallituksen puheenjohtaja, pääsihteeri, talousvastaava, opintovastaava, ulkosuhdevastaava, klubimestari, tiedotusvastaava sekä yksi tai kaksi tapahtumavastaavaa.

 

Hallitus esittää, että vuodelle 2020 hallitukseen valitaan yksi tapahtumavastaava.​

 

7 § TALOUDELLINEN KATSAUS

 

8 § MUUT MAHDOLLISET ASIAT

 

9 § KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN

Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook