HPP:n etäklubi-ilta

Aika: 
03.11.2020 klo 18:00

Tervetuloa syksyn ensimmäiseen klubi-iltaan!

 

Oletko pohtinut, millainen on transaktioiden elinkaari erityisesti kilpailuoikeuden näkökulmasta? Entä kiinnostaako sinua ura yrityskauppojen parissa, mutta et tiedä, mitä tämä työ käytännössä tarkoittaa? 

 

Tiistaina 3.11. klo 18 HPP Asianajotoimiston kilpailuoikeuden ja transaktiopuolen asiantuntijat tulevat kertomaan kiinnostavista ajankohtaisista aiheista ja tapauksista yrityskauppoihin liittyen. Lisäksi keskustelemme ja kuulemme lisää siitä, missä vaiheessa M&A juristin pöydällä pitää ottaa kilpailuoikeudelliset asiat huomioon, ja millaisia nämä asiat ovat luonteeltaan.

 

Klubi-ilta järjestetään interaktiivisena etätapahtumana Microsoft Teamissa, ja tervetulleita ovat kaikki lexiläiset vuosikurssiin katsomatta.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on jo käynnissä, ja päättyy 2.11. klo 23.59. Linkki ilmoittautumiseen: https://www.lyyti.in/HPPn_etaklubiilta_Transaktioiden_elinkaari_7561

 

Osallistumislinkki lähetetään osallistujille ilmoittautumisen sulkeuduttua.

 

Mikäli sinulla herää kysyttävää klubi-illasta, olethan yhteydessä opintovastaava Emmaan joko sähköpostitse opinto [at] lex.fi

 tai puhelimitse 0505739948.

Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook