Hesa-excu

Aika: 
08.11.2019 klo 06:45 - klo 18:00
Paikka: 
Helsinki
Pukukoodi: 
Puku
Hesa-Excu palaa 8.11. taas suurempana, mahtavampana ja monipuolisempana kuin koskaan! Kaksi bussia – yksi ainejärjestö – niin monia mahdollisuuksia!
 
Lähde siis mukaan tutustumaan tulevaisuuden työelämään! Tiedossa on asiapitoisia luentoja, rentoa jutustelua, case-pähkinöitä, vapaamuotoista verkostoitumista ja tietenkin tarjoiluista notkuvia pöytiä. 
Päivän ohjelma on seuraava:
 
Suuntaamme ensimmäiseksi yhteisesti Alma Talentin vieraaksi Lasipalatsiin kuulemaan mediatalon näkökulmaa siihen, miten merkittäviä nykyään ja tulevaisuudessa ovat tiedonhaun taidot, ajankohtaisten ilmiöiden seuranta, itsensä kehittäminen sekä jatkuva oppiminen.
 
Tämän jälkeen kunkin ryhmän kohteet on jaettu seuraavasti: 
 
Ryhmä 1: HPP ja DLA Piper 
Ryhmä 2: Avance ja Procopé & Hornborg
Ryhmä 3: KPMG ja Merilampi 
Ryhmä 4: Krogerus ja Eversheds Sutherland  
 
Viimeiseksi vierailemme yhteisesti Hannes Snellmanilla.
 
Päivän aikana pääsemme syventymään juristien erilaisiin työnkuviin ja mitä monipuolisempiin työympäristöihin - Suomen suurimmissa asianajotoimistoissa ja muissa kohteissa. Älä siis missään tapauksessa jätä tätä exclusiivista matkaa välistä!
 
Ilmoittautuminen on auki osoitteessa https://www.lyyti.in/hesa-excu_syksy19. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee kertoa mahdolliset ruoka-aineallergiat ja erityisruokavaliot sekä toive excuryhmästä. Toiveet pyritään toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan. Mikäli jäät Helsinkiin tai et tarvitse bussikyytiä Turusta, ilmoitathan myös sen lipunmyynnin yhteydessä.
 
Lisätietoja excusta saat yrityssuhdevastaavilta Juho Tuppuraiselta (juho.a.tuppurainen [at] utu.fi) ja Juhana Hyytiseltä (juhana.a.hyytinen [at] utu.fi). 
 
MITÄ MAKSAA: Vaivaiset 4€
 
Ps. Pidätämme oikeudet päivän ohjelman muutoksiin. 
Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook