Hesa-excu

Aika: 
09.11.2018 klo 08:00

Hesa-Excu palaa 9.11. taas suurempana, mahtavampana ja monipuolisempana kuin koskaan! Kaksi bussia – yksi ainejärjestö – niin monia mahdollisuuksia!

Lähde siis mukaan tutustumaan tulevaisuuden työelämään! Tiedossa on asiapitoisia luentoja, rentoa jutustelua, case-pähkinöitä, vapaamuotoista verkostoitumista ja tietenkin tarjoiluista notkuvia pöytiä. 

Päivän ohjelma on seuraava:
Ryhmät 1 ja 2 suuntaavat ensimmäiseksi Espooseen Microsoftille, jossa pääsemme kuulemaan tekoälyn vaikutuksesta juristin ammattiin sekä in-house juristin ja asianajajan työnkuvien eroista.

Samanaikaisesti ryhmät 3 ja 4 karauttavat Helsinkiin Heka Oy:llekuulemaan miten monipuolisten juridisten kysymysten parissa Suomen suurimman vuokranantajan juristit pääsevät työskentelemään.

 

Tämän jälkeen kunkin ryhmän kohteet on jaettu seuraavasti: 
Ryhmä 1: Deloitte ja Helsingin Syyttäjävirasto
Ryhmä 2: Borenius ja DLA Piper
Ryhmä 3: KPMG ja Krogerus
Ryhmä 4: Mäkitalo Rantanen & Co ja Keskuskauppakamari

 

Viimeiseksi vierailemme yhteisesti Hannes Snellmanilla.

Päivän aikana pääsemme syventymään juristien erilaisiin työnkuviin ja mitä monipuolisempiin työympäristöihin - Suomen suurimmissa asianajotoimistoissa ja muissa kohteissa. Älä siis missään tapauksessa jätä tätä exclusiivista matkaa välistä!

Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa 24.10. klo 12.00. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee kertoa mahdolliset ruoka-aineallergiat ja erityisruokavaliot sekä toive excuryhmästä. Toiveet pyritään toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan. Mikäli jäät Helsinkiin tai et tarvitse bussikyytiä Turusta, ilmoitathan myös sen lipunmyynnin yhteydessä. Linkki ilmottautumiseen: https://www.lyyti.in/hesa-excusyksy18

Lisätietoja Hesa-excusta saat yrityssuhdevastaava Aleksi Nikkaselta osoitteesta aleksi.j.nikkanen [at] utu.fi

MITÄ:Hesa-excu

MILLOIN: 9.11. 
LÄHTÖ: 1. bussi klo 7.00 ja 2. bussi klo 6.45 Lexin toimistolta, olethan ajoissa!
PUKUKOODI: Puku
MITÄ MAKSAA:Vaivaiset 4€

 

Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook