Fuksisitsit

Aika: 
20.09.2018 klo 18:00
Paikka: 
Kirkkotie
Pukukoodi: 
Puku

On tullut jälleen aika perehdyttää uudet tulokkaamme akateemisen pöytäkulttuurin saloihin, kun Fuksisitsit järjestetään Kirkkotiellä keskiviikkona 19.9. ja torstaina 20.9 klo 18.00. Luvassa on kolmen ruokalajin illallinen sekä sitsityylinen juomatarjoilu, laulua ja hyvää seuraa unohtamatta! 

Mutta mitä sitseillä oikein tehdään? Se sinun kannattaa tulla ehdottomasti selvittämään itse. Pienenä tiivistyksenä kuitenkin luvassa on kaikkea muuta kuin virallista pönöttämistä. Illallinen on jäädä sivurooliin kun tunnelmaa nostattavat toinen toistaan räikeämmät juomalaulut (joista osaan olettekin jo päässeet tutustumaan fuksiviikon aikana). 

Allergiat ja erityisruokavaliot kysytään teiltä ilmoittautumisen yhteydessä. Sitseille on mahdollista valita myös alkoholiton vaihtoehto. 

Sitsien hinta on 22€ ja se sisältää Lexin oman Laulun laki IV laulukirjan. Ilmoittautuminen tapahtuu lyytissä 11.9. klo 12:00. Molemmille sitseille mahtuu 60 vierasta. Sitsipäivä valitaan ilmoittautumisen yhteydessä. Sitsijärjestelyjen toimivuuden vuoksi huomaathan ettet voi vaihtaa myöhemmin sitsipäivää!

Linkki ilmoittautumiseen. https://www.lyyti.in/lexfuksisitsit2018

Pukukoodi sitseille on puku. Olethan ajoissa paikalla. 

Lisätietoja saat sitsivastaava Eriikalta (erkaku [at] utu.fi​) ja tapahtumavastaava Katrilta (tapahtuma [at] lex.fi)​

Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook