EY Tax & Law Evening

Aika: 
16.01.2019 klo 18:00
Paikka: 
EY:n toimisto (Alvar Aallon katu 5C, 00100 Helsinki)
 
EY toivottaa lexiläiset lämpimästi tervetulleiksi oikeustieteen opiskelijoille suunnattuun illanviettoon toimistollemme Töölönlahden kupeeseen. Illan aikana kerromme, millaista on työskennellä liike- tai verojuristina isossa kansainvälisessä yrityksessä ja samalla pääsette tapaamaan sekä kokeneempia että vasta-aloittaneita asiantuntijoitamme. Esittelemme myös ajankohtaisia uramahdollisuuksiamme ja kerromme, kuinka rekrytointiprosessi EY:llä etenee. Rennon tapahtuman aikana tarjoamme pientä purtavaa ja juotavaa, joten kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä mikäli sinulla on huomioitavia allergioita tai erityisruokavalioita.
 
Ilmoittautuminen alkaa heti ja päättyy 10.1. tai sitten kun tapahtuma on täynnä. Linkki ilmoittautumiseen: https://www.lyyti.in/EY_Tax__Law_Evening_1148. Koska paikkoja on rajoitetusti, huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova.
 
MIKÄ? EY:n Tax & Law Evening
MISSÄ? EY:n toimisto: Alvar Aallon katu 5 C, 00100 Helsinki
MILLOIN? Keskiviikkona 16.1.2019 klo 18:00 – 20:00 (varsinainen ohjelma) – olemme vieraita vastassa jo klo 17:30 alkaen, tulethan paikalle ajoissa!
ILMOITTAUTUMINEN? 10.1. mennessä
KENELLE? Suunnattu opintojensa loppupuolella olevilla opiskelijoille, mutta kaikki ovat tervetulleita
Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook