Ladataan Tapahtumat

Skimbalexin Alppi-matka

Tiedot

Alkaa:
14.1.2023
Loppuu:
21.1.2023
Tapahtumaluokka:
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

14.1.2023 - 21.1.2023

Jaahas ja taas mennään!

Ai minne? No tietenkin alpeille Skimbalexin kanssa nauttimaan nousuista ja laskuista!!! Reissu ajoittuu tammikuulle 2023 (tarkemmat detaljit löydät alempaa) ja kohteena on perinteinen tirolilaiskylä, Kirchberg.

Luvassa on siis unohtumattomia nousuja ja laskuja, herkullista itävaltalaista ruokaa ja loistavaa laskuseuraa. Ja niille joiden päässä soi jo DJ Ötzi ja suussa maistuu radler/aperol spritz/you name it, tiedoksenne: Kirchbergissä ja lähikylissä riittää vilinää, sillä reissuviikollamme 6km päässä sijaitsevassa Kitzbühelissa järjestetään alppihiihdon maailmancupin kilpailutapahtuma Hahnenkammen. Kansainvälinen afterski tunnelma taattu!

Lähde siis kanssamme tuhlaamaan opintolainat, nauttimaan alppien auringosta ja kurvailemaan kuvankauniisiin alppimaisemiin ilmottautumalla mukaan reissuun Kideappissa tiistaina 4.10. klo 12! Linkki ilmoittautumiseen: https://kide.app/events/6f228d0a-4c52-48d2-b1b9-f47535fcf881/details Tästä ei kannata myöhästyä!!!

Milloin?

la 14.1. – la 21.1.2023

Mitä maksaa?

992€ / (omat sukset/lauta)

922€ / (ei omia suksia/lautaa), välineiden vuokraus kohteessa ei sisälly hintaan.

Ilmoittautumisen yhteydessä tulee maksettavaksi 300€. Loput matkan hinnasta tulee maksettavaksi marraskuun aikana.

Mitä sisältää?

Kaiken, mitä toivoa voi paitsi hissiliput! Suorat meno-paluu-lennot Helsingistä Muncheniin, bussikuljetukset kohteessa, majoituksen, puolihoidon (aamupala + illallinen), yllätysohjelmaa kohteessa JA haalarimerkin sekä reissupaidan. Ihan toimiva setti siis 😉

Laajin alueelle saatava hissilippu (SuperSkiCard) kattaa 21 hiihtoaluetta, 2750 rinnekilometriä ja 926 hissiä (eli aika monta nousua ja laskua). Tälle alueelle 6 päivän hissilippu kustantaa reilut 300 euroa. Mahdollisuuksien mukaan ostetaan ryhmälippuja, jolloin hinta tietenkin saadaan vielä hieman edullisemmaksi. Joka tapauksessameiltä alppimatkavastaavilta saa apuja ja neuvoja hissilippujen ostoon, jotta kaikille löytyy sopiva vaihtoehto!

Lisäksi hotellissa maksettavaksi tulee turistivero 14e/hlö.

Kohteesta:

Kirchberg sijaitsee Itävallan pohjoisosassa, Tirolissa. Kyseessä on perinteinen noin 6000 asukkaan alppikylä. Majoitumme 3-4 hengen huoneistoissa, kolmen tähden Lifthotel -nimisessä hotellissa. Ensimmäiselle hissille on vain 200 metriä ja skibussikin lähtee oven edestä, jos mielii lähteä maanteitse kotirinteitä kauemmas! Huhujen mukaan hotellissa on myös sauna!!!

Mikäli reissusta heräsi kysymyksiä, voit laittaa viestiä matkanjärjestäjille Oona Järviselle 0445161100 tai Aleksi Jalolle 0442971878.

Jos kaipaat vielä tiiviimpiä faktoja:

Skimbalexin Alppimatka Kirchbergiin 14.1.-21.1.2022

Hinta: 922€ / 992€ + hissilippu + turistivero kohteessa 14e

Ilmo: 4.10. klo 12 Kideappissa

HUOMIO! Tiedostamme nykyisen koronatilanteen ja seuraamme tilannetta aktiivisesti sekä ilmoitamme mahdollisista muutoksista reissuun osallistuville. Tiedotamme tarkemmin kohteessa vallitsevista mahdollisista matkustusrajoituksista, mutta matkustusrajoitusten ja viranomaissuositusten noudattaminen on matkalle lähtijän omallavastuulla.

Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova. Mikäli koronatilanne huononisi niin huomattavasti, että viranomaiset (joko paikalliset tai Suomen viranomaiset) asettaisivat sellaisia rajoituksia matkustamiseen, että maahan matkustamista pitää välttää tai palvelut eivät olisi käytössä (ravintolat, hissit jne) niin matka peruttaisiin You Travelin toimesta ja matkasta maksettu summa palautettaisiin kokonaan.

Suosittelemme vahvasti jokaista matkallelähtijää myös ottamaan matkavakuutuksen peruutusturvalla ja selvittämään matkavakuutuksensa tarkemmat ehdot.