Ladataan Tapahtumat

SeilaiLex avantouinti

Tiedot

Päivämäärä:
30.11.2022
Aika:
14:30 - 18:30
Tapahtumaluokka:
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

30.11.2022 klo 14:30 - 18:30

Unelmoitko rentoutumisesta keskellä viikkoa avannon ja saunan merkeissä? Kaipaatko palautumista rankasta opiskelijasyksystä?

Jos vastauksesi edellisiin kysymyksiin on kyllä, SeilaiLexin avantouinti on tehty juuri sinua varten! Avantouinti järjestetään keskiviikkona 30.11. perinteiseen tapaan Villa Järvelässä. Edellisinä vuosina lexiläisiä ihastuttanut Villa Järvelä tarjoaa avannon lisäksi monipuoliset saunomispuitteet sekä rentoutumiseen soveltuvat lämpimät altaat. Matkustaminen avantouintiin ja sieltä takaisin toteutetaan yhteisellä tilauskuljetuksella, eli voit aloittaa rentoutumisen jo matkalla, eikä sinun tarvitse kulkea pitkiä matkoja julkisella liikenteellä!

Lähtö tapahtuu Lexin toimiston edestä klo 14.30, ja paluu Lexin toimistolle n. klo 18:30. Uintiaikaa Villa Järvelässä on kolmen tunnin verran. Tapahtuma kustantaa yhteensä 16€, johon sisältyy sekä tilauskuljetus, että avanto, saunat ja lämpöaltaat Villa Järvelässä.

Mukaan mahtuu rajoitettu määrä lexiläisiä, joten kannattaa jo nyt virittäytyä ilmoittautumista varten! Ilmoittautuminen alkaa Kide.appissa maanantaina 21.11. klo 12. Linkki ilmoittautumiseen: https://kide.app/events/8d8d6c8a-d337-48fd-a5a6-12de616ad7ce

 

HUOM! Ilmoittautumista varten muistathan kirjautua sisään Kide.appissa ennen lipunmyyntiä. Ilmoittautuminen tapahtumaan on sitova. Jos estyt osallistumasta, voi lipun antaa eteenpäin toiselle lexiläiselle käyttämällä ”lähetä lippu” toimintoa.

Lisätietoa tapahtumasta saat Kerttu Mettälältä mettlkerttu@gmail.com.

MITÄ? SeilaiLexin avantouinti Villa Järvelässä

MILLOIN? Ke 30.11, lähtö klo 14.30 Lexin toimiston edestä

MITÄ MUKAAN? Uimakamat (uikkarit, pyyhe, laudeliina, pipo, tossut, hygieniatarvikkeet), halutessasi omia eväitä

KAUANKO KESTÄÄ? Uintiaika 3h + matkat (n. 20 min suuntaansa)

MITÄ MAKSAA? 16€

ILMO? Maanantaina 21.11. klo 12 Kide.appissa

Järjestäjät seuraavat muuttuvaa koronatilannetta jatkuvasti ja pidättävät oikeuden tapahtumaa koskeviin muutoksiin. Ethän tule paikalle oireisena.
Tapahtuman häirintäyhdyshenkilöinä toimivat kaikki hallituksen jäsenet.