Ladataan Tapahtumat

Oktoberfest

Tiedot

Päivämäärä:
27.9.2022
Aika:
18:00 - 21:00
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

27.9.2022 klo 18:00 - 21:00

Illat pimenevät ja syksy saapuu. Tämä voikin tarkoittaa vain yhtä asiaa, nimittäin Oktoberfestiä! Oluen ystävien onkin aika kokoontua yhteen maistelemaan oluita saksalaisen ruoan kera Suomen Baijeriin, eli Kirkkotielle! Prost!

Oktoberfesteillä pääset tutustumaan oluen kiehtovaan maailmaan ja paneutumaan oluen oikeaoppiseen maisteluun tasting-tilaisuuden merkeissä. Jotta saavuttaisimme mahdollisimman autenttisen Oktoberfest-tunnelman, notkuvat pöydät perinteistä Oktoberfest-ruokaa, soi taustalla tunnelmaan sopiva musiikki ja ovat osallistujat (halutessaan) pukeutuneet teeman mukaisesti.

Oktoberfest järjestetään tiistaina 27.9. klo 18 alkaen Kirkkotiellä. Oktoberfestlippu kustantaa 12 euroa ja sisältää usean eri oluen maistelun sekä teemaan sopivaa ruokaa. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisista ruoka-aineallergioistasi tai erityisruokavaliostasi. Huomaathan kuitenkin, että oluen raaka-aineista sekä valmistusprosessista johtuen, emme valitettavasti pysty tarjoamaan Oktoberfestiä gluteenittomaan tai vegaaniseen ruokavalioon soveltuen.

Ilmoittautuminen aukeaa tiistaina 20.9. klo 12.00. Paikkoja on 28 ensimmäiselle. Ilmoittautuminen: https://kide.app/events/68d5493b-ef20-4c74-89d3-763d12d14622

HUOM! Ilmoittautuminen tapahtumaan tapahtuu kide.appissa. Ilmoittautumista varten muistathan luoda kide.app-tilin ja kirjautua sisään ennen lipunmyyntiä. Ilmoittautuminen tapahtumaan on sitova. Jos estyt osallistumasta, voi lipun antaa eteenpäin toiselle lexiläiselle käyttämällä ”lähetä lippu” toimintoa.
Lisätietoja kulttuurivastaava Veralta (vvvalk@utu.fi) tai tapahtumavastaava Alvalta (tapahtuma@lex.fi).
Järjestäjät seuraavat muuttuvaa koronatilannetta jatkuvasti ja pidättävät oikeuden tapahtumaa koskeviin muutoksiin. Ethän tule paikalle oireisena.
Tapahtuman häirintäyhdyshenkilöinä toimivat kaikki hallituksen jäsenet.

MITÄ: Oktoberfest
MISÄ: Kirkkotiellä
MILLO: Tiistaina 27.9. klo 18:00
MITÄ PÄÄL: Oktoberfest-teemaan sopivat vaatteet
KUI PAL MAKSAA: 12 €
ILMO: Tiistaina 20.9. klo 12:00