Ladataan Tapahtumat

Lex & DLA Piper goes Plogging

Tiedot

Päivämäärä:
14.9.2022
Aika:
17:00 - 20:00
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

14.9.2022 klo 17:00 - 20:00

Miltä kuulostaisi tehokas yhdistelmä liikuntaa ja ympäristönsuojelua? Asianajotoimisto DLA Piper Finland, Lex ja Ius Naturale järjestävät tähän nyt mahdollisuuden keskiviikkona 14.9 klo 17.00, kun roskienkeruutalkoot polkaistaan käyntiin Lexin toimiston edestä.

Tapahtumassa liikutaan kampusalueen ympäristössä ja siistitään luontoa roskien keräämisen muodossa. Plogging tarkoittaa kirjaimellisesti juoksun ja roskienkeräämisen yhdistelmää, mutta tässä tapahtumassa mennään rennolla meiningillä, ja pidetään pääpaino ympäristön siistimisessä, ei rehkimisessä.

Tapahtumaa on mukana järjestämässä Asianajotoimisto DLA Piper Finland, joka tarjoaa osallistujille puutarhahanskat roskien keräämistä varten sekä tarjoiluja roskien keräämisen jälkeen. DLA Piper on täyden palvelun liikejuridiikan kansainvälinen asianajotoimisto. Helsingissä sijaitseva Asianajotoimisto DLA Piper Finland Oy on osa globaalia DLA Piper -asianajotoimistoa, joka on yksi maailman suurimmista asianajotoimistoista ja toimii asiakkaiden neuvonantajana kaikkialla maailmassa. DLA Piper on vastuullinen toimija, ja haluaa olla mukana tekemässä hyvää erilaisten tapahtumien kautta. Tapahtumaa on järjestämässä myös Lex ry:n ympäristöasioihin keskittyvä Ius Naturale -jaosto. Plogging onkin oiva paikka tulla paremmin tutustumaan jaoston toimintaan.

Roskia kerätään n. 1,5 tuntia, jonka jälkeen kerätyt roskat tuodaan Lexin toimiston edessä oleviin roskiksiin. Tapahtuman päätteeksi laitetaan grilli kuumaksi ja osallistujille on tarjolla virvokkeita sekä ruokaa toimiston viereisellä puistoalueella. Tapahtuma on alkoholiton ja siellä tarjoillaan kasvisruokaa. Tule siis tekemään hyvää Lexin, DLA Piperin sekä Ius Naturalen kanssa ja tapaamaan uusia ja vanhoja kasvoja rennoissa merkeissä! Tapahtuma on maksuton.

Tapahtumaan mahtuu 50 osallistujaa. Ilmoittautuminen tapahtuu torstaina 8.9. klo 12 kide.appissa. Linkki ilmoittautumiseen: https://kide.app/events/f37a289a-4103-4560-9131-e8452108d1b8

HUOM! Ilmoittautuminen tapahtuu tänä vuonna kide.appissa. Ilmoittautumista varten muistathan luoda kide.app-tilin ja kirjautua sisään ennen lipunmyyntiä. Ilmoittautuminen tapahtumaan on sitova. Tänä vuonna tapahtumaan ei voi ilmoittautua jonoon. Jos estyt osallistumasta, voi lipun antaa eteenpäin toiselle lexiläiselle käyttämällä ”lähetä lippu” toimintoa.

Lisätietoja tapahtumasta antaa tapahtumavastaava Alva Rewell tapahtuma@lex.fi.

 

MITÄ: Plogging

MISSÄ: Kampusalue

MILLOIN: keskiviikkona 14.9. klo 17.00

MITÄ MAKSAA: Ei mitään!

MIKSI: Koska ympäristö <3

ILMO: torstaina 8.9. klo 12

Järjestäjät seuraavat muuttuvaa koronatilannetta jatkuvasti ja pidättävät oikeuden tapahtuvaa koskeviin muutoksiin. Ethän tule paikalle oireisena.

Tapahtuman häirintäyhdyshenkilöinä toimivat kaikki hallituksen jäsenet.