Ladataan Tapahtumat

Ius Naturalen luontopolku

Tiedot

Päivämäärä:
19.9.2022
Aika:
17:00 - 20:00
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

19.9.2022 klo 17:00 - 20:00

Haluatko nauttia Ruissalon alkavasta ruskasta hyvässä seurassa? Kiinnostaako Ius Naturalen toiminta? Tervetuloa tutustumaan samanhenkisiin lexiläisiin ja Ius Naturalen toimintaan luonnon äärellä Turun kauneimmassa paikassa, Ruissalossa!

Ius Naturale on Lexin ilmasto-, ympäristö-, eläin- ja ihmisoikeuskysymyksiin keskittyvä kerho. Nyt on loistava tilaisuus tulla matalalla kynnyksellä tutustumaan toimintaan muiden samoista aiheista kiinnostuneiden oikkareiden kanssa. Ohjelmassa on rentoa yhdessä hengailua luontopolulla sekä Ius Naturalen jaoston esittely.

Lähdetään yhdessä kävelemään Ruissalon kasvitieteellisen puutarhan parkkipaikalta kello viideltä. Luontopolku on noin 3 km pitkä eli luvassa on suhteellisen lyhyt ja mukava reippailuhetki. Paikan päälle pääset helposti esimerkiksi Fölin bussilla 8, joka tulee ihan Kasvitieteellisen puutarhan viereen Rauhalantien pysäkille.

Tapahtumaan on vapaa pääsy ja kaikki ovat vuosikurssiin katsomatta lämpimästi tervetulleita paikalle! Mikäli saapumiseen tai tapahtumaan liittyen tulee kysyttävää, voit ottaa yhteyttä Nelli Leppäseen neelep@utu.fi.