Tervetuloa opiskelemaan!

Tervetuloa Lexin fuksisivuille, uusi fuksi. Näiden sivujen tarkoituksena on helpottaa ensiaskeliasi tuntemattomassa ja kenties sinulle täysin vieraassa opiskelijaelämässä sekä uudessa kauniissa asuinkaupungissasi, Suomen Turussa - Suomen sivistyksen kehdossa.

Olet menneenä keväänä käynyt läpi raskaan ja uuvuttavan luku-urakan, joka on varmasti vaatinut veronsa. Upeana palkintona uhrauksistasi olet kuitenkin saavuttanut opiskelupaikan ehkä yhdessä arvostetuimmista opinahjoista, Turun yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa. Saavuttamasi opiskelupaikka vaikuttaa tulevaisuuteesi merkittävästi taaten muun muassa mielenkiintoisia uravaihtoehtoja ja haasteita.

Ennen valmistumistasi ja työelämään astumistasi sinulla on kuitenkin edessäsi usean vuoden tiivis opiskeluaika tiedekunnassa. Tuota pitkää taivalta sinun ei tarvitse kuitenkaan kulkea yksin, sillä opiskeluasi tukemaan ja etujasi valvomaan on vuonna 1961 perustettu Oikeustieteen ylioppilaiden yhdistys Lex ry. Liittymällä Lexin jäseneksi Lexin tarjoamat edut ja palvelut ovat käytettävissäsi. Lex huolehtii opiskeluaikanasi myös siitä, että raskaan lukemisen rinnalle löytyy myös rentouttavaa vapaa-ajantoimintaa!

Edessäsi on jännittävä fuksivuosi, muista ottaa siitä kaikki ilo irti. Tästä se sitten lähtee, elämäsi paras aika.

 

Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook