Tuutorit

Tuutoreiden tarkoituksena ja tehtävänä on tukea uutta oikeustieteen opiskelijaa eli Sinua ottaessasi ensimmäisiä askelia yliopisto- ja opiskelijamaailmassa. Lex aloitti ensimmäisenä Turun yliopistossa tuutoritoiminnan. Uudet opiskelijat jaetaan heti ensimmäisenä päivänä noin kymmenen hengen tuutoriryhmiin, ja jokaisesta ryhmästä vastaa yksi vanhemman vuosikurssin opiskelija eli tuutori.

Tuutorit tutustuttavat oman ryhmänsä opiskelijat yliopistomaailman käytännön asioihin, tarvittavaan nippelitietouteen ja opiskelijaelämään lexiläiseen malliin. Opiskelijatuutoreiden lisäksi sinua ohjaavat myös tiedekunnan opettajien joukosta valitut opettajatutorit. Opettajatuutorien tarkoituksena on antaa sinulle tietoutta koskien opintoja tiedekunnassa ja antaa asioihin tiedekunnan henkilökunnan näkökulma. Yleisesti tukea ja ohjausta opintoihisi ja niiden suunnitteluun saat tiedekunnan opinto-ohjaajilta. Opettajatuutoreidenkin ryhmät jaetaan johdantoviikon aikana.

Tuutorit 2018

 

Iida Hauhia

Iidasta ryhmän jokainen fuksipallero saa suurisydämisen tuutorin itselleen! Kaikkien tuutorin perustaitojen lisäksi tämä kolmatta vuottaan oikiksessa aloittava 21-vuotias somerolaisneitokainen hallitsee muutamia erikoisempia, erityisen arvokkaita kykyjä. Entisenä Alkon myyjänä Iida osaa antaa parhaat vinkit fuksirientojen juomavalintoihin. Lisäksi hän on työskennellyt aiemmin muun muassa uimavalvojana, joten pienet fuksit ovat hyvissä käsissä, jos sattuvat kyseisen tuutorin seurassa eksymään esimerkiksi fuksiviikolla maauimalaan. LexSpexin tuottajanakin toiminut Iida on kaikin puolin huolehtivainen tuutori, joka on useamman kerran osoittautunut erinomaiseksi humalaisen ystävän pelastajaksi. Jotkut saattavat nähdä etuna myös sen, että oikiksen lisäksi kauppiksessa tutkintoa suorittava Iida tietää hyvin kylterit ja heidän metkunsa. Tämä tuutori tuntee Turun paremmin kuin omat taskunsa, vaikkei edes ole åboriginaali, ja tästä on joka fuksille hyötyä niin hyviä pyöräilyreittejä etsiessä kuin hämäriin kaupunginosiin eksyessäkin. Iidan numero kannattaa tallentaa hätätilanteita varten, sillä tämän naisen saa helposti houkuteltua seuraksi niin lenkille kuin illanviettoonkin!

Krister Koskela

Krister Koskela, tämä 21-vuotias kolmannelle vuosikurssille lähtevä Etelä-Pohjanmaan isäntä Seinäjoelta on jokaisen fuksin unelmien tiennäyttäjä fuksiviikolle. ”Mites tää homma toimii--” ”NÄIN” tyyppinen skenaario voi tulla Kristerin tuutoroitaville nopeasti tutuksi, koska kyseessä oleva herrasmies on lähes poikkeuksetta perillä mitä mutkikkaimmissa tilanteissa ja löytää vastaukset vaikeimpiinkin kysymyksiin kuin taikasauvaa heilauttamalla. Kristerin vatsanpohjasta lähtevän ja hymyä herättävän naurun voi kuulla Calonian käytävillä ja bileissä aina tunnelmaa kohottaen ja hänet löytää hyvin usein myös bileiden narikoista, nimittäin Kristerille narikassa oleminen ja muiden auttaminen on hyvin lähellä sydäntä. Ainejärjestöaktiivisuus on myös Kristerille luonteenomaista, ja parhaillaan hän toimii ELSA:ssa ELSA-Newsin toimitusavustajana ja LexKurssien valmennuskurssituutorina. Liikuntaa Krister ei ole elämänsä aikana juurikaan harrastanut, hän on vain syntynyt uskomattomien geenien kanssa. Kristeriltä löytyy myös maailman söpöin koira Tuittu, ja toivottavasti tämäkin turriainen tulee fukseille tutuksi. Kaiken kaikkiaan, jos ja kun pääsee fuksiviikon viettämään Kristerin kanssa menestys on taattu, sillä Kristerin seurassa on aina hauskaa ja tämä positiivinen lakeuksien mies takaa kaikille höyhenenkevyen laskeutumisen yliopistomaailmaan ja vapaa-ajan hulluutteluihin, notta ristus!

Kalle Kuusisto

Neljännen vuosikurssin opiskelija Kalle on aito ja alkuperäinen turkulainen - eli ns. ”Åboriginaali” – ja Kalle tunteekin Turun alueen kuin omat taskunsa, minkä vuoksi hän onkin erinomainen Turku-opas uusille fukseille. Kalle on varsinainen ainejärjestöaktiivi ja hän onkin lexissä toiminut mm. hallituksen varapuheenjohtajana ja talousvastaavana, minkä ansiosta häneltä saa varmasti parhaat vinkit railakkaan opiskelijaelämän ylläpitämiseen ilman, että budjetti pettää. Tämä tuutori tunnetaan myös varsinaisena silliseläimenä, ja tämä emeritusbaarivastaava osaa varmasti opastaa uudet fuksit lexiläisten bilekulttuurin saloihin jo fuksiviikosta alkaen. Asiallisempi puolikin Kallesta löytyy sillä tällä edustajistokaudella hän valvoo lexiläisten etua TYYn edarissa sekä taloustoimikunnassa, minkä ohella hän toimii lexiläisten ikioman osakeyhtiön Lex Libri Oy:n hallituksessa. Lisäksi tältä tuutorilta uudet fuksit saavat myös varmasti parhaat työnhakuvinkit ja sparrausta työhakemusten tekemiseen, sillä Kallelle on jo työkokemustakin karttunut Helsingin isoista toimistoista. Jos jokin asia on varma, niin Kallen hellässä huomassa koet varmasti ikimuistoisen fuksisyksyn Lexissä!

Jenna Lammi

Neljättä vuottaan aloitteleva Jenna on tunnettu aurinkoisesta hymystään ja iloisesta tervehdyksestään. Tämä Lempäälästä maailmalle ponnistanut neitokainen on varsinainen aktiivilexiläinen, sillä hän on ehtinyt opinnoista huolimatta puuhastella ainejärjestössämme jo monenmoista. Listaan kuuluu muun muassa valmennuskurssituutorointia ja lukemattomien tapahtumien, kuten Lex Closed Golfin järjestämistä, ja viime vuoden Jenna ilahdutti lexiläisiä toimistolla pääsihteerin roolissa. Tällä hetkellä tämä tehopakkaus paiskii hommia Lex Libri Oy:n hallituksessa, eivätkä akateemiset vuodet tunnu painavan missään! Kiireisestä kalenteristaan huolimatta riittää Jennalla aina aikaa kahvikupposelle ja uusille tuttavuuksille. Vapaa-aikaansa tämä neitokainen viettää golfkentillä, kuntosalilla ja ystäviensä kanssa sekä matkustelusta ja luonnossa retkeilystä nauttien. Todennäköisimmin kuitenkin törmäät Jennaan tanssilattialla, jossa hän takuuvarmasti pitää tunnelmaa yllä aamuun asti muiden jo väsähtäessä. Mikäli tiedossa on huikeat bileet, on Jensba aina valmiina tekemään illasta unohtumattoman. Tämän hyväsydämisen ex-pääkön seurassa ei naurulta ja hauskoilta jutuilta voi välttyä, vaikka huumorin tasosta ei voikaan aina mennä takuuseen. Jennan ohjeistuksessa tulevat uudet opiskelijat varmasti tutustumaan niin oikikseen kuin opiskelijarientoihin paremmin kuin laki sallii!

Joni Mäkelä

Toista vuosikurssiaan starttaileva Joni on mitä ainutlaatuisinta seuraa - tältä äijältä eivät vitsit äkkiä lopu kesken, vaikka sitä toivoisitkin. Tämä Nurmijärven ylpeys ja Pikku G:n, niin sanottujen kavereiden kesken "Henkan", oikea käsi valloittaa niin naiset kuin miehetkin uskomattomalla urheilutietämyksellään ja Beer Pong -taidoillaan. Viiksillä varustettu supliikki herrasmies ei kuitenkaan jätä ketään kylmäksi. Vaikka Joni tunnetaankin tilanneherkästä ja YouTuben urheiluvideoihin perustuvasta huumoristaan, myös paikoittain tämäkin sanavalmis pojankloppi voi joutua servatuksi laivan coverbändin toimesta. Jos Jonista muuhun ei ole, hän voi suomalaisia Stanley Cup -voittajia luettelemalla saattaa sinut syvään uneen. Omasta mielestään Joni on oikiksen, ja pahimpana päivänään koko kaupungin, epäonnisin jätkä, joka kärsii keskivertoa pahemmasta huijarisyndroomasta. Tuutorina Joni on kaikin puolin yhtä täydellinen kuin Cristiano Ronaldo on jalkapalloilijana ja onkin varmaa, että hän kykenee johdattamaan oman joukkueensa läpi syksyn.

Joel Nurmi

Joel, kavereiden kesken Jölli, on ainejärjestötoiminnassa marinoitunut viidennen vuoden lexiläinen. Tiedotus-Jölliksikin kutsuttu herrasmies on toiminut vuoden Lexin hallituksen tiedotusjyränä, valmennuskurssituutorina sekä valmennuskurssivastaavana, mutta ennen kaikkea hän oli osa vuoden 2017 Deloitte Curlingin sekä vuoden 2016 Flip the Cup -turnauksen mestaruusjoukkueita. Uskomattomien curling- ja flippaustaitojen lisäksi vietetty vuosi tiedottajana ja Cal§arin päätoimittajana osoittaa sen, että hänelle tunnusomaista ovat kehnon huumorin lisäksi äärimmäisen piriset kuvanmuokkaustaidot sekä mauttomat meemit. Jölli on tunnettu kaikkien kaverina ja supliikkina seuramiehenä, jonka seurassa jokainen tuntee itsensä tervetulleeksi Lexiin. Kuitenkin johtuen Kirkkotien boolista Jöllille ominainen rauhallisuus saattaa vaihtua krebaamiseen aina aamun pikkutunneille asti. Opiskeluvuosiensa aikana Jölli on kiertänyt läpi kaikki Lexin tapahtumat ja häneltä saa kullanarvoisia vinkkejä niistä sekä myös ainejärjestötoiminnasta.

Adaliina Ollikainen

Toista opiskeluvuottaan Turussa aloittava Adaliina on kotoisin jostain muualta kuin Tampereelta, vaikka itse saattaakin toista väittää. Tämä aina yhtä hehkeä kaunotar sulattaa positiivisuudellaan takuuvarmasti jokaisen vastaantulevan opiskelijan sydämen. Hän, ainutlaatuisen ihastuttava neito, saa hetkessä piristettyä opiskelutovereitaan kuivimmallakin luennoilla. Adaliina, tuttavallisemmalta kutsumanimeltään Ada, tuleekin energisyydellään ja suorastaan äidillistä henkeä tihkuvalla otteellaan varmistamaan, että jokainen fuksi jaksaa niin opiskella kuin juhlia läpi syksyn. Ja tietenkin tarvittaessa yhtä lailla keväänkin. Mikäli haluat hurmata tämän neitokaisen, paras tapa siihen on lähettää keskustelunavauksena opiskelijatapahtumaa seuraavana aamuna Woltin alennuskoodeja loputtomasti hänen inboxiinsa. Tapahtumien ja Calonialla vietetyn ajan ulkopuolellakaan tämä ylöjärveläisen huumorintajun omaava juristin alku ei takuulla unohda kanssaopiskelijoitaan. Kun itse sitä vähiten odotat, on sinut jo tägätty sosiaalisessa mediassa aivan liian useaan meemiin. Helposti lähestyttävä ja valtavan karismaattinen Ada on todellinen unelmatuutori vuosimallia 2018.

Iiris Paavola

Kolmatta vuosikurssiaan aloittava Säkylästä kotoisin oleva Iiris luo läsnäolollaan tajunnanräjäyttävän tunnelman jokaiselle fuksipallerolle. Tämä energinen Kirkkotien tanssilattiaa työkseen kuluttava 21-vuotias ilopilleri rakastaa suihkussa laulamista ja palautuu bileillasta hernekeiton voimalla. Iiris nauraa huumorin tasosta riippumatta ja tarvittaessa hän viihdyttää tuutoroitaviaan sujuvalla mandariinikiinallaan. Vapaa-ajallaan eläinrakas Iiris harrastaa vieraiden koirien rapsuttamista omistajien mielipiteestä riippumatta.
Kansainvälisyyttä ja positiivisuutta huokuva Iiris on asunut pitkään Kiinassa ja kuluttanut Aussien hiekkarantoja ja surffilautoja välivuotenaan. Kahden ensimmäisen opiskeluvuotensa aikana Iiris on myös toiminut ainejärjestöaktiivina; hän on ollut kaksi kertaa valmennuskurssituutorina, iso-excu -vastaavana, sekä nyt jo toista kertaa tiedekuntatuutorina. Iiriksen kanssa tylsistä hetkistä ei ole tietoakaan, sillä hänellä on tapana olla mukana monenlaisissa kommelluksissa. Jos taikuri nostaa hatustaan kanin, Iiris vastaa vähintään samalla mitalla vetäessään laukustaan kaktuksen, kuten tapahtui Iiriksen omalla fuksiviikolla (tästä Iiriksen fuksit saavatkin hauskan small talk -aiheen). Iiriksen tuutoroitaville onkin tiedossa hauskoja yllätyksiä ja ikimuistoisia tilanteita.

Jarno Piltonen

Huumorimies, virkamies, isäntämies, opintosetämies, seuramies ja lista vain jatkuisi…

Neljättä vuottaan aloittava Jarno ”Jarppi” Piltonen on rempseällä ja mutkattomalla asenteellaan enemmänkin instituutio kuin henkilö Lexissä. Syksyn mittaan voitte huomata, että tämä pohjoisen Keminmaan pyörremyrsky ei jätä ketään kylmäksi. Jarno on ehtinyt olla monessa mukana: vuosikurssinsa isäntänä, Lexin hallituksen opintovastaavana sekä tuutorina jo kertaalleen. Edustustehtävistään huolimatta Jarno on yhtä lähellä maan pintaa kuin hänen kahden corginsa, Urhon ja Reetun, rapaiset vatsat. Varmaa on, että Jarno pitää isännän ottein fuksiryhmästään erinomaisen huolen ja mainittakoon, että vanginvartijan sekä portsarin kokemuksella hän hallitsee myös ärhäkimmät bilemellakat. Jarnon raavaan ulkomuodon ei saa antaa hämätä, sillä tästä nuoresta menestyjästä kuoriutuu varsinainen latino-ori tanssilattian parketeilla. Kaiken kaikkiaan voit taputtaa itseäsi olkapäälle päästessäsi Jarnon ryhmään, koska Jarnon tallissa ei jää ravi lyhyeen.

Jani Ryhänen

Ryhäsen Jani on 21-vuotias pojankoltiainen kotoisin Iisalamesta, Koljonvirran rantahietikoilta. Tämä aurinkoinen miehenalku sulattaa sydämet retoriikallaan ja on tunnettu ensisijaisesti hauskuudestaan. ”Jani on niin hauska” on yleinen lentävä lausahdus, jonka voi kuulla kaikkien suusta taukoamatta. Hän kykenee varmasti saamaan hymyn huulille ja ottamaan kaikki avoimesti vastaan yliopistoyhteisöön. Tämä mememaster on jo kerran kunnostautunut tutorina, eikä varmasti ensi syksynäkään jätä ketään kylmäksi. Pankissa työskentelevä talousnero on myös tunnettu huikeasta taloudenhoitajan urastaan ELSA Turussa. Hänet tunnetaan myös intohimoisena kehonrakentajana, jolla riittää voimaa ja kestävyyttä kantaa fuksit tulevan syksyn läpi ansiokkaasti. Metsästys ja kalastus on myös lähellä sydäntä. Animea hän ei kuitenkaan katso. Janin voi tavata bileiden ja Calonian lukusalien lisäksi usein myös Aurajoen rannasta lintuja bongaamasta. Tästä immeisestä tuutorlapset saavat varmasti vertaansa vailla olevan, spontaanin ja positiivisen tukihenkilön huolehtimaan juuri heidän tarpeistaan!

Robin Sepponen

Jos Robinista on aiemmin tullut ensimmäisenä mieleen kappaleet Boomkah tai Kesärenkaat, on nyt aika muutokselle! Tämä jokaisen vanhemman unelmavävy tulee nimittäin varmasti olemaan fuksiviikon jälkeen se, joka nimestä Robin tulee ensimmäisenä mieleen.

Kesällä 24 vuotta täyttävän Robinin komean ulkokuoren ja jäänsinisten silmien takaa paljastuu Etelä-Karjalan kasvatti, joka vaihtoi verkkarihousut farkkuihin ja saapui Turkuun opiskelijayhteisömme iloksi. Tämä Imatran lahja maailmalle on kahden ensimmäisen opiskeluvuotensa aikana ottanut vahvasti jalansijaa niin Lexissä, opinnoissaan kuin paikallisissa yökerhoissa – lisäksi tämä monitaituri löytää myös aikaa töille Helsingissä. Hän hurmaa ja sulattaa vastaantulijoiden sydämet herttaisella hymyllään ja loputtomalla huumorillaan tuttavallisen murteen saattamana.

Nyt jo toista kertaa tuutorina toimiva Robin on myös tunnettu Lex-aktiivina; tiedekuntatuutoroinnin lisäksi hän on toiminut valmennuskurssituutorina, ja lisäksi hänet voi tavata Bootlexin futsal-vuorolla!

Tehokeinoksi tenttikirjallisuuden pitkäveteisyyttä vastaan on Robin ottanut tehtäväkseen tuntea jokaisen internetissä liikkeellä olevan memen (send memes plz)! Jenkkiräppi, mm. Kendrick Lamar ja Eminem, ovat lähellä Robinin sydäntä, ja tulevien fuksien tätä lukiessa onkin herra todennäköisesti jommankumman artistin keikalla. Hyvä meininki onkin tänä syksynä tuutoroitaville taattu!

Kamilla Sjöblom

Kamilla "Kasu" Sjöblom on kolmannen vuoden oikkari, joka on puuhannut oikiksessa monenlaisissa tehtävissä. Kasu on ollut sillisvastaavana, ELSA Turun hallituksessa ja tapahtumatoimikunnan hallituksessa, joten hänellä on erinomaiset valmiudet johdattaa fuksit opiskelijarientojen pariin. Hänen lempitapahtumiinsa kuuluu ainakin sillis, kirkkotien bileet, ja sitsit... Eli toisin sanoen Kasun nauru kuuluu aina sieltä missä tapahtuu! Lisäksi myös kansainvälisyys ja matkustelu kiinnostaa Kasua, varsinkin jos pääsee reissuun oikkariporukalla. Tämä kotoperäinen turkulainen tuntee Turun kujat ja kuppilat, ja hän onkin erinomainen opas vasta opiskelupaikkakunnalle muuttaville fukseille. Kasulla on paljon kokemusta asioiden organisoimisesta, joten kriisitilanteissa tai vaikka koti-ikävän yllättäessä kannattaa kääntyä hänen puoleensa. Kasun fuksiryhmä tulee olemaan turvallisissa käsissä, kun he saavat tämän ystävällisen ja vauhdikkaan tutorin omakseen. Syksystä ei siis tule vauhtia puuttuumaan!

Elina Soininen

Elina Soininen 20-vuotias tytöntyllerö, joka muutti Pohojammaan böndeltä suoraan suurkaupunki Turkuun tavoitteenaan maineikkaan juristin ura. Tämän positiivisen ja mukaansatempaavan mimmin seurassa ei varmasti tule tylsää, sillä hän on aina menossa ja melskeessä mukana tavalla tai toisella. Opinnoissaan hyvin suoriutuvana ahertajana hän on varmasti erinomainen esimerkki tuleville opiskelijoille. Hänet tunnetaan erityisesti Lexin kurssiassistenttina, jossa hän kunnostautui jo fuksivuonnaan. Aktiivisena ihmisenä hänellä on myös lukuisia harrastuksia. Elina tykkää vapaa-ajallaan etenkin koiransa Tuitun kanssa ulkoilemisesta ja lähteekin varmasti avoimesti ulkoilemaan myös ihmisten kanssa. Elinan voikin tavata useimmiten Aurajoen lenkkipoluilta juoksentelemassa. Hän on avoin ja spontaani typy, joka ottaa varmasti kaikki tutorlapsensa huomioon tilanteesta riippumatta! Hänen esimerkillään tutorlapsukaisista tulee varmasti osa yhteisöämme alusta alkaen. Aurinkoisena ja vitsikkäänä tunnettu Elina tulee takaamaan jokaiselle varmasti unohtumattoman fuksisyksyn!

Juho Tuppurainen

Toista vuosikurssiaan aloitteleva Juho edustaa kaikkea sitä, mistä tuutoroitavat voivat vain haaveilla. Entinen alppilegenda ja Skimbalexissä ahkerasti toimiva Juho hurmaa jokaisen hänen humoristisella, mutta samalla välittävällä ja lempeällä otteellaan. Kenelläkään ei aivan täyttä varmuutta ole, mistä kaikkialta tämä hupiukko tarkalleen ottaen on kotoisin. Varmaa on kuitenkin se, että tämä alunperin Mikkelistä kotoisin oleva savolaismies ei poistu tapahtumista ennen valomerkkiä. Sen lisäksi, että Juho yleisesti tunnetaan Rap Godina, joka taitaa lyricsit lähes jokaisesta rytmistä puhelaulua edustavan genren kipaleesta, ihastuttaa hän myös hameväkeä Fornitestä tutuilla tanssimuuveillaan. Tämä henkilö on se, jonka kanssa voit jorata jatkojenjatkoilla huoletta aamuseitsemään ja seuraavana päivänä vetää karamelliähkyt näköradion edessä. Juho on myös helposti yllytettävissä lähes kaikkeen, joten hänen seurassaan fuksipassin pelimiesmerkit tulevat nopeasti täyteen!

Petteri Virtanen

Herttaisena herrasmiehenä tunnettu Petteri on tuutorrosterista tuttu kasvo jo useammalta aiemmalta syksyltä. Vankalla kokemuksellaan varustautuneena verottaja-Virtanen on valmis johdattamaan uuden fuksikatraan läpi opintojen ensiaskeleiden. Sen lisäksi, että Petteri tietää millä tavoin uudet fuksit ohjataan opintielle, on mies kartuttanut kokemusta ainejärjestötoiminnassa niin vuosikurssi-isännän, kuin Lex Librin hallituksen työmyyrän roolissa. Vaikka Petteriltä löytyy kattava repertuaari neuvoja moniin askarruttaviin asioihin, iltamenojen haltuunotossa kannattaa suosiolla kääntyä jonkun muun puoleen - mestarilla kun on tapana päätyä usein varsin ajoissa jo kotiin nukkumaan (esim. eteisen matolle). Seuramiehenä Petteri on kuitenkin vertaansa vailla ja usein hänet löytääkin vaihtelevista seurueista availemassa kielenkantojaan niin tarinoiden kuin suomalaisia iskelmiä ansiokkaasti tulkiten.

Anna Correa De Mora

Anna eli tuttavallisemmin Cortsu tai CDM on 22-vuotias Lexissä jo neljättä vuottaan aloitteleva paljasjalkainen turkulainen, jolta ei vauhtia tai ainejärjestökokemusta puutu! Anna on toiminut Lexin tiedotusvastaavana, valmennuskurssituutorina, ELSA Turun markkinointivastaavana…You name it. Voinkin luvata, että Anna on äärimmäisen pätevä johdattelemaan fuksinsa oikeustieteilijän elämän saloihin, on kyse sitten niin seitsemänpäiväisen vapun vietosta kuin viime hetken opiskeluvinkeistä. Annan aurinkoinen luonne tulee varmasti kaikille heti kättelyssä selväksi ja tämä superekstrovertti papupata pelastaakin fuksinsa varmasti ensimmäisen aamupäivän kiusallisilta hiljaisuuksilta sekä varmistaa, että kaikki pääsevät turvallisesti kotiin fuksisyksyn koettelemuksista. Emerita propagandavastaavana tämä nainen omaa myös sopivan heikon huumorintajun ja akateemisen eläkeiän lähestymisestä huolimatta vauhtia riittää kuin fuksilla konsanaan. Mikäli siis koskaan kaipaat juttu- tai bailuseuraa, Annaa kannattaa käydä nykäisemässä hihasta!

 

 

 

Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook