Fuksiviikon iltaohjelma

Ma 28.8. Tutustumisilta

Se on täällä jälleen, nimittäin Lexin legendaarinen fuksiviikko ja tietenkin uudet fuksimme! Viikolla uudet fuksit saavat kattavan perehdytyksen siihen, mitä todellinen opiskelijaelämä pitää sisällään. Nyt jos koska on aika nauttia ja solmia uusia ystävyyksiä!

Fuksiviikko aloitetaan perinteisen rennosti Tutustumisillan merkeissä Bar Edisonissa (Kauppiaskatu 4) tuutoreiden johdolla klo 19.00 alkaen. Tuutorit antavat fukseille tarkempaa tietoa alkuillan ohjelmasta ennen Edisoniin siirtymistä.

Sitkeimmäit voivat jatkaa Edisonista vielä Forte Nightclubiin (Kristiinankatu 8) muiden lexiläisten johdolla. 

 

Ti 29.8. Tutustumisbileet

Fuksiviikkoa jatkaa tiistaina Tutustumisbileet Börs Night Clubissa (Kauppiaskatu 6)! Tänä iltana on hyvä aloittaa perehdytys muun muassa lexiläiseen laulukulttuuriin ja tutustua vanhempiin tieteenharjoittajiin illan ohjelman avulla.

Ovet Börsiin aukeavat klo 20.00! Ilmainen sisäänpääsy fuksipassilla ja Lexin jäsentarralla, muutoin 3€.

Ennen Börsiä on fuksiryhmille kuitenkin luvassa tuutoretkot tuutoreiden luona klo 17:30 alkaen. Etkoille kokoontuu useampi ryhmä, joten muiden tuutoriryhmien fuksitkin tulevat vähitellen tutuiksi!

Etkopaikasta sekä alkamisajasta saat tietoa omalta tuutoriltasi.

 

Ke. 30.8. Aarteenmetsästys

Keskiviikkona Fuksiviikon ohjelmassa on tarjolla perinteikäs Aarteenmetsästys, joka viimeistään tutustuttaa sinut Suomen Turkuun ja sen toinen toistaan upeampiin aarteisiin!

Tapahtuma alkaa Vartiovuorenmäeltä klo 17.00. Olethan ajoissa paikalla!

Fuksi, otathan mukaasi alkuillan ohjelmaa varten yhden 0,33l miedon alkoholijuoman (tai alkoholittoman).

Jatkoja ja voittajajoukkuetta juhlitaan Apollossa (Humalistonkatu 6) klo 22 alkaen. Ilmainen sisäänpääsy fuksipassilla ja Lexin jäsentarralla, muuten 3€.

To 31.8. Kiertoajelu 

Kierros kuljettaa fuksit tutustumaan Turun lähiympäristön erilaisiin ja mielenkiintoisiin kohteisiin ja kuppiloihin. Välimatkojen ajan busseissa pitävät tunnelmaa yllä upeat bussiemännät ja -isännät. Tällä reissulla pääset jälleen harjoittelemaan jokaiselle lexiläiselle tärkeitä laulutaitoja.

Lipun hinta 6€. Lipunmyynti tapahtuu lyyti-palvelussa linkin kautta, joka on jaettu fukseille.

Kiertoajelu on tarkoitettu ensisijaisesti uusille fukseille, mutta mikäli lippuja jää yli, voi niitä ostaa myös jo oman fuksiviikkonsa nähneet lexiläiset. Linkki on avoin kaikille keskiviikosta klo 12 lähtien.

Lisätietoja kiertoajelusta saat tuutoriltasi!

Huom! Tapaaminen klo 14.45 Pharmacityn aulassa! Muistiinpanovälineet mukaan!

Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook