LexPressin toimituskunta

LexPress on Lexin oma jäsenlehti, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa: maalis-, touko-, loka- ja joulukuussa. Lehti on aina jäsenistönsä näköinen, sillä sen laatimisesta vastaa päätoimittaja yhdessä muista lexiläisistä koostuvan toimituskunnan kanssa.

LexPress sisältää artikkeleita ainejärjestön toiminnasta, ajankohtaisista oikeudellisista aiheista, tulevaisuuden työmahdollisuuksista sekä kaikesta muusta, mikä liittyy lexiläisiin. Lehdellä on lukijakuntaa myös ainejärjestön ulkopuolella, ja LexPress on luettavissa sekä paperiversiona että Internetissä. Heti lehden ilmestyttyä kannattaakin hakea oma kappaleensa toimistolta tai Calonian kahviosta. Lisäksi lehti on mahdollista tilata suoraan kotiin.

LexPressin päätoimittaja vastaa lehden ilmestymisestä neljä kertaa vuodessa. Päätoimittajan pääasiallinen tehtävä on lehden sisällön suunnittelu ja taitto, sekä toisinaan myös varsinaisten artikkeleiden kirjoittaminen. Prosessi ideoinnista valmiin lehden julkaisuhetkeen kestää parisen kuukautta. Myös uusille opiskelijoille lähetettävän Fuksioppaan toimittaminen ja taittaminen kuuluu päätoimittajan toimenkuvaan.

Keksi lehdelle sisältöä ja tule tekemään loistavaa lehteä! Keksitkö nerokkaan, kiehtovan ja/tai hauskan juttuidean? Vai haluaisitko julkaista jo kirjoittamasi lexiläisiä kiinnostavan artikkelin?

Kerro ideoistasi, sillä tuoreet ja erilaiset ajatukset ovat aina tervetulleita! Ehdotuksia, ideoita ja juttuja voi lähettää suoraan päätoimittajalle, mutta käännythän toki muissakin aiheeseen liittyvissä kysymyksissä rohkeasti hänen puoleensa. Tervetuloa mukaan LexPressin toimituskuntaan!

LexPressin päätoimittajana vuonna 2017 toimii Nina Liski (lexpress [at] lex.fi).