Avoimet tehtävät

Lex ry:ssa on monenlaisia tehtäviä, joihin opiskelijat voivat hakeutua. Tarjolla on mm. vuosijuhlien valmistelusta vastaamista vuosijuhlamarsalkan tai -viskaalin roolissa, Lexin tapahtumien ikuistamista valokuvausvastaavana tai juridisen aikakausjulkaisun Acta Legis Turkuensian toimittamista.

Lex hakee vuosijuhlamarsalkkaparia

Vuosijuhlamarskien tehtävänä on luonnollisesti Lexin 57.vuosijuhlien järjestäminen maaliskuussa 2018. Kysessä ovat Lex ry:n vuoden hienoimmat juhlat, joten tehtävä tarjoaa sekä haasteita että arvokasta kokemusta luottamustehtävästä - kuitenkin ennen kaikkea näköalapaikan vuosijuhlahumuun sekä ikimuistoisen kokemuksen! Tehtävään haetaan kahta henkilöä.

Lisäinfoa tehtävästä antavat viime vuoden marskit Julia Ranta (juanran [at] utu.fi) ja Aleksi Mäenpää (aasmae [at] utu.fi) sekä allekirjoittanut (puheenjohtaja [at] utu.fi). Viime vuoden tunnelmia voit fiilistellä myös Lexin nettisivujen vuosijuhlagalleriassa.​

Haku aukeaa välittömästi ja vapaamuotoiset hakemukset on toimitettava sähköpostitse osoitteeseen hallitus [at] lex.fi keskiviikkoon 20.9. klo 18.00 mennessä. Marsalkat valitaan hallituksen kokouksessa maanantaina 25.9. ja toivomme, että hakijat pääsisivät mahdollisuuksien mukaan saapumaan paikalle haastateltaviksi.

Hae sillisvastaavaksi

Akateeminen Silliaamiainen järjestetään lauantaina 17.3.2018 eli heti Lexin vuosijuhlien jälkeisenä aamuna. Sillikseltä saa perinteisesti paljon hyvää ruokaa, juomaa, ohjelmaa, sielunhoitoa ja kaikkea, mitä nyt ihminen voi vuosijuhlien jälkeisenä aamuna tarvita. Kyseessä onkin yksi Lexin huikemmista tapahtumista.

Sillisvastaavien tehtävänä on järjestää lexiläisille unohtumaton silliskokemus. Tehtävään haetaan kahta henkilöä. Sillisvastaavaksi voi hakea kuka tahansa vuosikurssiin ja opintopisteihin katsomatta, ratkaisevaa on oikea asenne ja into tehtävän hoitamiseen. Sillisvastaavat varaavat sillispaikan, järjestävät kuljetukset paikalle, hankkivat ruoat ja juomat sekä järjestävät sillikselle ohjelmaa. Sillisvastaavia auttamassa on luonnollisesti sillistoimikunta.

Sillisvastaavana saat koko jäsenistön jakamattoman kiitoksen ja rutkasti kunniaa, kokemusta suuren tapahtuman järjestämisestä ja tiimityöskentelystä ja tutustut uusiin ihmisiin.

Lisätietoa tehtävästä antavat tämän vuoden sillisvastaavat Tuuli Dunder (tekdun [at] utu.fi) ja Kamilla Sjöblom (kakasj [at] utu.fi).

Vapaamuotoiset hakemukset  on toimitettava sähköpostitse osoitteeseen hallitus [at] lex.fi keskiviikkoon 20.9. kello 18.00 mennessä. Sillisvastaavat valitaan hallituksen kokouksessa maanantaina 25.9. ja toivomme, että hakijat pääsisivät mahdollisuuksien mukaan saapumaan paikalle haastateltaviksi.​

Valmennuskurssineuvostoon etsitään uusia jäseniä!

Valmennuskurssineuvosto on elin, joka päättää LexKurssien liiketoiminnan suuntaviivoista. Neuvostoon kuuluvat vakituisina jäseninä Lex ry:n puheenjohtaja sekä edelliset ja nykyiset valmennuskurssivastaavat. Neuvoston tarkoitus on varmistaa kurssitoiminnan jatkuvuus, ja huolehtia saavutetun tietotaidon siirtymisestä eteenpäin. Kursseja kehitetään pitkällä tähtäimellä ja neuvoston tehtävänä on vastata valmennuskurssien tulevaisuuden suunnittelusta.

Tällä hetkellä valmennuskurssineuvosto koostuu yksinomaan kurssiorganisaatiossa vaikuttaneista jäsenistä. Tuoreet näkökulmat ovat tämän takia tervetulleita, jotta kurssien kehittämiseen saadaan myös kurssiorganisaation ulkopuolinen näkemys. Hakijan eduksi katsotaankin täten innovatiivisuus, innostus ja mahdollinen aikaisempi liiketoimintakokemus. Vastavuoroisesti toiminta valmennuskurssineuvostossa antaa arvokasta kokemusta niin järjestötoiminnasta kuin liiketoiminnastakin. Valmennuskurssitoiminnan ollessa Lex ry:n varainhankinnan kulmakivi, pääset neuvoston jäsenenä vaikuttamaan suuresti ainejärjestömme taloudelliseen hyvinvointiin.

Tehtävään voi hakea vuosikurssista riippumatta.

Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelot pyydetään toimittamaan 24.9.2017 mennessä osoitteeseen hallitus [at] lex.fi. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa allekirjoittanut (puheenjohtaja [at] lex.fi) sekä valmennuskurssivastaavat Miika Mikonaho (mfkmik [at] utu.fi) ja Liisa Heikkinen (likahe [at] utu.fi).

LexKurssit hakee kahta kurssiassistenttia

Kurssiassistentit toimivat valmennuskurssivastaavien kanssa samassa tiimissä, apuna valmennuskurssien toteuttamisessa. He vastaavat suurelta osin kurssien tutortoiminnasta ja harjoituspääsykokeiden tarkastuksen organisoinnista sekä auttavat pienryhmäopetuksen järjestelyissä. He myös vastaavat tarvittavien opetustilojen valmistelusta, juoksevien asioiden hoitamisesta ja osallistuvat kurssien käytännön järjestelyihin yhdessä valmennuskurssivastaavien kanssa. Kurssiassistentin tehtävässä painottuu lisäksi merkittävänä osana kurssien markkinointi mm. somessa sekä erinäisissä edustustehtävissä. Tehtävässä edellytetään suurien kokonaisuuksien hallitsemista, yksityiskohtia unohtamatta. Tämän lisäksi he ovat mukana tekemässä LexKurssien tulevia henkilövalintoja ja pääsevät vaikuttamaan kurssien toimintaan.

Tehtävä alkaa heti valinnan varmistuttua ja jatkuu vuoden 2018 kurssien loppuun asti. Työtä tehdään valmennuskurssien tarpeiden mukaan ilman kiinteitä työaikoja ja siitä maksetaan kummallekin kurssiassistentille kiinteä palkka 1000€. Tehtävä edellyttää sitoutumista ja joustavuutta.

Hakea voi kuka tahansa vuosikurssiin tai opintopisteisiin katsomatta. Tehtävään haemme motivoituneita, ulospäinsuuntautuneita ja yhteistyökykyisiä lexiläisiä. Painotamme valinnassa erityisesti kipinää markkinointiin ja hyvää someosaamista.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sunnuntaihin 28.9.2017 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: lexkurssit [at] lexkurssit.fi.

Lisätietoa tehtävästä antavat mielellään vuoden 2017 kurssiasiavastaavat Petro Koskipalo (prvkos [at] utu.fi) ja Jenna Laakso (jkmlaa [at] utu.fi). Hakemiseen liittyviin tiedusteluihin vastaavat valmennuskurssivastaavat (lexkurssit [at] lexkurssit.fi).