LexPress

LexPress

LexPress on Lexin oma jäsenlehti, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa: maalis-, touko-, loka- ja joulukuussa. Rakas lehtemme on aina jäsenistönsä näköinen, sillä sen kokoaa päätoimittaja yhdessä lexiläisistä koostuvan toimituskuntansa kanssa.

LexPress sisältää jäsenistön kirjoittamia artikkeleita ainejärjestön toiminnasta, ajankohtaisista oikeudellisista aiheista, tulevaisuuden työmahdollisuuksista ja kaikesta muusta, mikä liittyy lexiläisiin.

Lehdellä on lukijoita myös ainejärjestön ulkopuolella, ja LexPress on luettavissa sekä paperiversiona että internetissä Adobe Acrobat -muodossa. Heti lehden ilmestyttä kannattaakin hakea oma kappaleensa toimistolta tai Calonian kahviosta. Lehti on mahdollista tilata myös suoraan kotiin kannettuna.

LexPress tarjoaa myös yhteistyökumppaneille näkyvyyttä erilaisten mainospaikkojen myötä.

Valokuvaus huolehtii Lexin toiminnan ja tapahtumien valokuvaamisesta sekä kuvien lisäämisestä nettisivujen valokuvausgalleriaan. Lisäksi valokuvaus tekee tiivistä yhteistyötä LexPressin kanssa muun muassa kansikuvien ja kuvituskuvien osalta. Jos viihdyt paremmin kameran taka- kuin etupuolella ja kamera pysyy hyvin hyppysissäsi, tule mukaan valokuvausrinkiin ilmiantamalla itsesi osoitteeseen valokuvausvastaava(at)lex.fi.

Päätoimittaja

LexPressin päätoimittaja kerää kasaan lehden neljä kertaa vuodessa. Prosessi juttujen suunnittelusta valmiin lehden painosta saapumiseen kestää noin kaksi kuukautta. Myös uusille opiskelijoille lähetettävän Fuksioppaan toimittaminen ja taittaminen kuuluu päätoimittajan tehtäviin. 

 

Keksi lehdelle sisältöä ja tule tekemään loistavaa lehteä! Keksitkö nerokkaan, briljantin ja/tai hauskan juttuidean? Vai haluaisitko julkaista jo kirjoittamasi lexiläisiä kiinnostavan artikkelin?

Kerro kaikista ideoista päätoimittajalle, sillä tuoreet ja erilaiset ajatukset ovat aina enemmän kuin tervetulleita! Ehdotuksia, ideoita ja juttuja voi lähettää suoraan päätoimittajalle. Käännythän myös kaikissa muissa aiheeseen liittyvissä kysymyksissä rohkeasti päätoimittajan puoleen. Tervetuloa mukaan LexPressin toimituskuntaan! 

Ilmoitusmyynti

Sivukartta